Wat zeggen anderen

Rijervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere rijders? Lees hieronder de ervaringen. Of wil je liever zelf een ervaring achterlaten? Schrijf zelf een ervaring.

BMW
BMW Geschreven door Peter op 12-11-2018
Ik rij zelf een bmw 114i. Deze is van 102pk naar 210pk gechipt. Ik ben super blij met het resultaat! Verder was de service super snel en goed!
BMW
BMW Geschreven door Mvh op 20-10-2018
Mijn BMW 116i laten chippen naar 210PK! wat een vooruitgang! Super tevreden over dit resultaat.
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Ad op 19-10-2018
Fantastisch resultaat, gas response is nu perfect. Auto reageert feller maar het verbruik is niet hoger geworden. Blij met mijn nieuwe Passat!
Audi
Audi Geschreven door XS op 19-10-2018
Heb onlangs mijn Audi A3 2.0 TDI met 113k op de teller door VM ChipTuning onder professionele handen laten nemen... Wauw, wat een ongekende verbetering! Met de allernieuwste software updates is mijn Audi maximaal geoptimaliseerd. Van 150 naar 200 pk, de automaat schakelt zeer efficiënt en je voelt de extra Newtons als je het gaspedaal indrukt. Het lijkt wel een compleet andere en vernieuwde auto. VM chiptuning is een echte aanrader!!
Alfa Romeo
Alfa Romeo Geschreven door Kees Hol op 04-04-2017
Na lang twijfelen en vergelijken met squadra na telefonisch contact de voors en tegens besproken met Robert. Deze kon mij bevestigen dat hij in N de gaspedaal respons kon aanpassen...dat werkt prima, de auto verdeeld beter over de "range"van het gaspedaal. In D is het een klein rakketje geworden....vrouw blij en ik blij ! Guilietta 2.0 jtdm van 170 - 200 pk Ik moet er nog een caravan aanknopen maar met de NM's zal het ook wel goed zitten ! Keep up the good work Robert !
Audi
Audi Geschreven door Albert op 11-06-2016
Mijn Audi A4 2.5tdi laten chippen en het resultaat is boven verwachting ! Succes met het tunen.
Fiat
Fiat Geschreven door Robert-Jan op 11-01-2016
Ik rij nu bijne een maand met de getunde versie en wat een verschil! De auto pakt sneller en beter op en trekt veel harder door. Daarbij heb ik de indruk dat wanneer ik mijn best doe (mijn rechtervoet bedwing) de auto wat efficiënter is. Echt een aanrader! Het gaat om een fiat EVO 1.3 85 pk diesel.
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Geschreven door Randy op 14-05-2014
Gasrespons aanmerkelijk beter, automaat soms in de war. Royaal koppel en gunstiger verbruik. C-klasse 220CDI automaat 5,7l/100km met pittige rijstijl.
Ford
Ford Geschreven door Adis op 21-01-2014
Één woord: geweldig! Echt heerlijk om wat extra kracht te hebben op de weg. Het verbruik is mij ontzettend meegevallen, ik ben op hetzelfde verbruik blijven steken, 5,4l op 100km (Focus 1.6 TDCI)! Volgende auto meteen vanaf het begin laten chippen bij VM-Chiptuning. Bedankt.
Alfa Romeo
Alfa Romeo Geschreven door Tosh Hol op 20-08-2013
Ik heb mijn Alfa Romeo 159 pas laten chiptunen en ik merk een flink positief verschil in het vermogen van de auto! Ook heb ik voor en na het verbruik in de gaten gehouden en tot mijn verbazing ging ik van gemiddeld 1:17 naar 1:19! Een aanrader dus.
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door M.J. van Versendaal op 08-07-2013
wij zijn tevreden over het resultaat, we gaan over 2 weken op vakantie met onze caravan en we zijn erg benieuwd of dit nu beter gaat als voorheen. Auto heeft wel merkbaar meer vermogen gekregen.
Alfa Romeo
Alfa Romeo Geschreven door Otto op 29-05-2013
Enkele maanden geleden heb ik mijn Alfa Mito laten chippen, en daar ben ik zeer tevreden over. Vooral het toegenomen koppel is duidelijk merkbaar. Een aanrader.
Peugeot
Peugeot Geschreven door edwin op 26-05-2013
Hallo. ik heb mijn peugeot 207 1.6 turbo laten chippen en het is zeker een aanrader en hat het veel eerder moeten doen. de auto is er zeker zuiniger van geworden en trekt beter ook in lager toeren.
BMW
BMW Geschreven door Marnix op 16-04-2013
Na een jaar heb ik toch m’n BMW 318d laten chippen, het verschil was direct bij het wegrijden al merkbaar. De kracht is aanzienlijk toegenomen en levert veel meer rijplezier op. Eigenlijk had ik dit al een jaar geleden moeten doen toen Robert mij vroeg om m’n auto te ‘kietelen’.
audi
audi Geschreven door Joanne op 04-02-2013
Ik heb mijn Audi A1 laten chippen. Het verschil was na een week echt goed te merken en hoef nu aanzienlijk minder snel te tanken. Ook op met optrekken is mijn auto veel sneller geworden. VM-chiptuning is echt een aanrader, Bedankt Robert!
Seat
Seat Geschreven door Evert
Ik heb mijn seat leon 1.8 20vt laten chippen. De auto is echt super snel geworden. vooral met optrekken merk je het heel goed. Dit is echt een aanrader
Audi
Audi Geschreven door Willem
Ik heb mijn Audi A3 2.0TDI laten chippen, rijd nu echt helemaal super. vooral bovenin is het verschil goed merkbaar, trekt in een stuk door naar de top! Nog bedankt Robert..
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Bart
Hey Robert Wat loop de VW transporter super nadat die bij jou is geweest voor de chiptuning. Het rijdt veel beter zo en het brandstofverbruik is er niet meer op geworden. Super en bedankt he
Land Rover
Land Rover Geschreven door Maikel Hogenboom
Heb 3 dagen geleden mijn range rover sport 2.7 tdv6 door vm chiptuning laten tunen,had dit echt veel eerder moeten doen, de auto is merkbaar sneller maar loopt toch veel rustiger.. Robert mijn complimenten!! en hartelijk dank voor de service
Opel
Opel Geschreven door Johan Hardeman
Ik wilde even mijn complimenten geven, mn astra voelt lekker pittig en een veel betere response. Leuke actie trouwens die 50 euro bij aanmelding van mn collega (als klant)!! succes
Ford
Ford Geschreven door Piet Pijper
ik heb mijn ford fusion 1400 tdci een tuning laten doen door vm-chiptuning om de caravan beter te kunnen trekken het is geweldig niet te vergelijken met voor die tijd ik rij nu echt voor me goed met het verkeer mee.
Renault
Renault Geschreven door Bart van Arkel
Renault megane cabrio 1.5 dci Getuned door Robert Toppie gedaan kan weer racen. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Moet je gewoon doen!!!
Audi
Audi Geschreven door Bernard Onnink
Hoi Robert m`n Audi A4 18T rijd een stuk soepeler en is super snel geworden,zelfs met de caravan erachter kan je een sprintje winnen, bedankt.
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Jan-Willem
Robert, Ruim 2 jaar geleden heb je mijn VW golf 4 getuned. Nog dagelijks heb ik veel plezier hiervan. Verbruik is afgenomen en koppel toegenomen, wat wil je nog meer!
BMW
BMW Geschreven door BMW 120D
Robert, De BMW is veranderd in een racewagen. Met de meeste auto's durf ik de uitdaging nu wel aan bij het stoplicht! Het verbruik is ook een stukje minder en de auto rijdt ook veel lekkerder.
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Arjen
Rober; sinds je mijn golf 5 gti gechipt heb, heeft ie veel sneller zijn koppel. en trekt daardoor veel vlotter op. en hij is zuiniger geworden. rijd gewoon helemaal super! zelfs met dgs automaatbak niks stoten na het chippen even soepen als voor het chippen. in 1 woord GEWELDIG!!!
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Maarten
Ik heb mijn golf 5 1,9TDI laten chippen. Het verschil is goed te merken.Hij rijdt gewoon super! Voor het chippen was hij veel minder snel nu ben ik bij een stoplicht als eerste weg!!
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Arno
Robert, De VW Caddy loopt super, merkbaar veel meer koppel onderin en hij is zeker niet meer gaan verbruiken, Bedankt.
BMW
BMW Geschreven door Mark Kops
Ha Robert, Mijn BMW 318d rijdt geweldig! Super prestaties en wat een souplesse! Had ik een jaar eerder moeten doen, volgende auto komt meteen langs jou. Thanks
Audi
Audi Geschreven door Dave
heb men audi a4 3.0tdi laten kietelen. en gaat af als een kogel.veel meer koppel,loopt zuiniger en rustiger. robert bedankt.
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Jaco
Ik heb mijn Polo 1.4 TDI laten chippen en ik merk heel goed het verschil! Meer koppel en dat merk je goed met optrekken. Super!
Audi
Audi Geschreven door Bart Bel
Hoi Robert, Dank je voor het tunen van mijn A6 3.0tdi. Dankzij jou is hij nu van 0-200 sneller dan een Porsche boxter. mijn volgende auto gaat ook zeker bij jou langs!!!! Grt Bart
Opel
Opel Geschreven door H van der lee
Hallo robert We hebben 12 -6-2012 Bij jou onze opel gt een power-tuning laten geven het is een super auto geworden van269 pk na 301pk en dat kopel super nogmaals bedankt voor de goede service en het vertrouwen. Gr gonnie henk
Nissan
Nissan Geschreven door D.van Hattem
Ik heb mijn auto Quasqai(Diesel 2007) bij jullie laten chiptunen, en ik ben hier zeer tevreden over. Ik heb mijn hele werkzame leven met dieselmotoren gewerkt, en hoor dus vaak allerlei geluiden in niet goed afgestelde motoren, en dat was ook het geval toen ik deze auto had aangeschaft. De motor loopt veel soepeler, en staat tevreden te knorren. Brandstofverb ruik is aanmerkelijk teruggelopen, en motor is veel krachtiger geworden. Kortom een succes!
Alfa Romeo
Alfa Romeo Geschreven door Teun Hol
Hoi Robert, Dank voor de goede service en was verrast dat de auto ook was gewassen. Het chippen: Werkelijk een groot verschil. Veel meer trekkracht en de auto rijd absoluut zuiniger. Ik kan het een ieder aanraden. (Alfa Romeo 159 JTD) mvgr Teun
Volkswagen
Volkswagen Geschreven door Tonnie
Heb mijn vw caddy laten chippen, hij is nu een stuk sneller als voor die tijd. Verbruik heb ik niet bijgehouden maar volgens mij verbuikt hij niet meer.